Våra värdeord

Trygghet, Kvalité, Hållbart, Lokalt

Created with Sketch.

Trygghet

Att känna sig trygg i sitt hem ser vi som en mänsklig rättighet. Genom initiativet Huskurage uppmanar vi som hyresvärd att våra hyresgäster tillsammans är lyhörda och uppmärksamma på om någon granne blir utsatt för våld. Huskurage handlar om civil kurage. Hör du rop och skrik, kontakta polisen och knacka på. Känner du dig osäker, ta med dig grannarna. Genom huskurage låter vi eventuella förövare veta att i denna trappuppgång hjälps vi grannar åt för att upptäcka pågående våld.


Hållbart

Vi arbetar med Agenda 2030 som vårt huvudsakliga mål. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Läs gärna mer om Hållbar utveckling.

Kvalité

Istället för att lägga stora belopp på reklam och marknadsföring så tror vi att det bästa vi kan göra för att stärka vårt varumärke är att faktiskt vara en bra hyresvärd. Genom att erbjuda boenden i centrala attraktiva lägen och där vi varje dag strävar efter att ge våra befintliga och blivande hyresgäster ett bra bemötande så kommer det goda ryktet av sig själv. Vi arbetar med årliga underhållsplaner och renoverar och förbättrar våra lägenheter löpande. Vi vill vara stolta över våra fastigheter!


Lokalt

Vi som äger och driver LD fastigheter är alla uppväxta i Ljusdals kommun och arbetar uteslutande med lokala partners. Vi handlar på den lokala bygghandeln, anlitar våra lokala företag för underhåll och renoveringsarbeten och samarbetar med Kåbs allservice för fastighetsskötsel, och utöver det skapar vi arbetstillfällen! Vi tror att vår lokala anknytning är viktig. Om andra fastighetsbolag investerar i Ljusdals kommun för att sträva efter avkastning så investerar vi istället för att skapa en bättre plats att bo och verka i. Vi är stolta över vår fina bygd och tror på dess framtid – där har ni svaret på varför vi vill bli kommunens bästa fastighetsbolag.