Om LD Fastigheter

Vi är ett ungt fastighetsbolag med en tydlig ambition att bli det bästa fastighetsbolaget i Ljusdals kommun

Created with Sketch.

Välkommen till LD Fastigheter

Vi som äger bolaget heter Mikael, Henrik, Karl och Niklas. Tillsammans har vi stor erfarenhet av att driva bolag och förvalta och utveckla fastigheter. Förutom vår vänskap är det vår orubbliga tro på Ljusdals kommun som en framtidskommun som förenar oss. Finns det någon bättre plats att växa upp på? Och vi är överens om att attraktiva bostäder handlar inte bara om tapeter och vitvaror utan om att varje dag eftersträva ett gott bemötande och god serviceanda. Vi brukar säga att det som är bra för hyresgästen är bra för hyresvärden. Hyresgäster som trivs och pratar gott om oss är vår bästa marknadsföring!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår verksamhet!


Hållbar utveckling

Agenda 2030 handlar om vår framtid; en framtid som vi formar tillsammans. Agenda 2030 bygger på de tre dimensionerna social hållbarhet, miljömässig hållbarhet och ekonomisk hållbarhet. Arbetet med Agenda 2030 bygger på att man från global och nationell nivå bryter ner målen till lokala mål. Vi vill genom våra fastigheter bidra till ett mer Hållbart Ljusdal. Läs mer om Hållbar utveckling.

Vår vision

Vår vision är att bli Ljusdals mest eftertraktade fastighetsbolag.


Affärsidé

LD fastigheters affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i attraktiva lägen med Ljusdals kommun som bas men på sikt även regionalt och nationellt. Bolagets tillväxt skall fortsätta genom förvärv av fastigheter med god ekonomi som ger oss möjlighet att investera i våra fastigheter!


Värdeord

Våra värdeord är trygghet, kvalité, hållbart och lokalt.
Läs mer om våra värderingar


Om oss

Att stötta den lokala barn och ungdomsidrotten är en hjärtefråga för oss. Samtliga av oss delägare är formad av idrottsrörelsen och stöttar med glädje de föreningar som varje dag gör ovärderliga insatser för våra barn och ungdomar i kommunen. Vill ni diskutera ett framtida samarbete? Tveka inte att kontakta oss!